Apparaten en accessoires
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 porties
Ingrediënten
-
water400 g
-
citroen in schijfjes1
-
rauwe scampis, gepeld schoon gemaakt8
-
zout2 snuifjes
-
rijpe mango in stukken (½ cm)½
-
veldsla160 g
-
lange rode chilipeper zaadjes verwijderd, in stroken1
-
extra vergine olijfolie
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
37.1 g
Calorieën
1296 kJ /
310.2 kcal
Vetten
7 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
26.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Valentijn
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Koolsoep
50min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30min
Aardbeien mille-feuille
5u.
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50min
Yoghurt en muntdressing
15min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1u. 35min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Huzarensalade
25min
Garnituur van courgette
30min
Champignons of zwammen met look
20min